Fantastiska fördelar med att leasa bil

Fantastiska fördelar med att leasa bil

Om du letar efter en modern och ny bil är det ingen dum idé att leasa. Du borde överväga detta alternativ eftersom det är ett populärt och snabbt sätt att köra de senaste bilarna. Dra nytta av en lockande privatleasing kampanj hos Holmgrens Bil där du kan filtrera mellan kända varumärken och årsmodeller. Om du inte känner dig övertygad bör du fortsätta läsa för att se närmare på de fantastiska fördelarna:

  • Ger dig en låg månadsbetalning.
  • Låter dig köra den senaste bilen.
  • Har en mycket låg deposition.
  • Undviker extrakostnader.
  • Minskar din stress.

Läs vidare för att se närmare på ovanstående fördelar!

Topp 5 fördelar

1. Ger dig en låg månadsbetalning. Vid leasing är det skillnaden mellan bilens inköpspris och restvärde som du betalar. Ingen ränta ingår och till skillnad från att köpa en bil betalar du inte för den fullständiga bilen. Din månatliga betalning kan reduceras med hälften på detta sätt!

2. Låter dig köra den senaste bilen. Leasing innebär att du får råd att välja en högkvalitativ bil som du inte annars skulle ha råd med. Det är en enorm lyx att få köra den senaste och mest exklusiva bilen, med tanke på att många inte har råd med det. Kostnaden är överkomlig och du får en helt ny bil med den senaste bränsleeffektiviteten, tekniken och säkerheten. Du kan känna dig optimalt trygg i en bil med allt det senaste. Att leasa är ett idealiskt alternativ för den typ av person som ofta byter bil.

3. Har en mycket låg deposition. Många bilförsäljare kräver en deposition på omkring 15 procent, något som gör att det svider i plånboken vid första betalningen. Med ett leasingavtal räcker det ofta med att endast börja betala så lite som en månadsinbetalning. Denna möjlighet är praktisk för dig som för tillfället inte har pengar nog för att spendera ett stort engångsbelopp.

4. Undviker extrakostnader. Att leasa istället för att köpa gör att du undviker potentiella problem som äldre bilar brukar ha. Ju nyare bil du använder desto färre problem tenderar att uppstå. Vid leasing täcks potentiella problem vanligtvis under garantin. Eftersom allt ingår i kontraktet slipper du även att oroa dig för skatter.

5. Minskar din stress. Det ska vara roligt att sitta bakom ratten på din nästa bil och inte vara stressande. Leasingprocessen är enkel då du endast behöver tänka på att skriva på kontraktet och bestämma leveransdatum.